keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Paljetit ovat nyt in...

... korttiaskartelussa ainakin USA:ssa. Itsekin kovasti niistä tykkään ja muutenkin on kiva huomata, että "vanhan jutun uusi tuleminen" toimii myös tällä alalla eli siis paljetit, jotka olivat niin hot-juttu silloin joskus kauan sitten :) vaatetuksessa niin ovat tulleet takaisin ja ovat olleet in jo pidempään esim. langoissa mutta nyt myös korttiaskartelussa.

Minä huomaan yrittäväni "tunkea" tällä hetkellä joka ainoaan korttiin joko paljetteja tai 'enamel dots':ja tai molempia :) Ja erityisesti tykkään tehdä paljettien avulla ns. "shaker" kortteja eli korttiin on luotu 'liikkuva elementti', joka liikkuu ravistettaessa :) 4.4 päivän postauksessa on yksi tälläinen tekemäni kortti ja siinä tuo 'akvaario' on se 'shaker'-elementti.

Paljetteja tosiaan alkaa saada jo useimmista paperiaskartelu-nettikaupoista tuolla USA-markkinoilla mutta kyllä niitä täällä suomessakin jo on liikkeissä. Yksi ihana pieni puoti USA:ssa, jonka päätuote on juuri paljetit, on Pretty Pink Posh. En ole heiltä tilannut mitään vielä toistaiseksi, mutta blogia/puotia seuraan kyllä päivittäin. Pretty Pink Posh järjestää blogihyppelyn 26-28.4, jonka pääaiheena on paljetein toteutetut 'shaker' kortit. Innolla tuota odotan....

Jos blogihyppelyt eli blog hop:it eivät ole tuttuna niin niissä tosiaan on kyse siitä, että useampi bloggaaja/yrittäjä ovat 'liittoutuneet' yhteen yhteisen teeman ympärille ja tekevät aiheesta blogiinsa teeman mukaisen postauksen. Hyvin usein näissä hyppelyssä mukana olevissa blogeissa on hienojen ideoiden lisäksi myös arvonta/arvontoja (johon yleisimmin voi kuka vaan osallistua esim. kommentoimalla postausta tai vastaamalla johonkin esitettyyn kysymykseen). Ja arvontojen palkinnot ovat yleensä esim. tuotepalkintoja tai lahjakortteja johonkin askartelukauppaan.
Hyppelyssä eteneminen on yksinkertaista eli mukana olevien blogien postauksien loppupäässä on linkki seuraavaan blogiin hyppely-ketjussa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti